ANDREA LABEUR FOTOGRAFIE

 

Je hebt je bruiloft vast al helemaal uitgedacht. De juiste locatie, leukste gasten, mooiste decoratie en het lekkerste eten. Precies wat bij jullie past en allemaal zodat jullie de mooiste dag van jullie leven gaan beleven!

Heb je er ook al over nagedacht hoe je dat op de foto wilt hebben?

Ben je wel benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Ik plan graag een kennismakingsgesprek met jullie (in mijn studio of tijdens een drankje op het terras) om alle wensen te bespreken. Ook de kosten komen dan natuurlijk aan bod. Er zijn namelijk veel manieren om de bruiloft en de fotoreportage in te delen. Hoeveel uren fotografie en wat voor soort album wil je? Ik adviseer jullie graag op maat, want geen enkele bruiloft is hetzelfde. Wist je trouwens dat je altijd alle foto's digitaal ontvangt na een bruiloft? Geen extra verborgen kosten dus om de digitale bestanden te ontvangen.

 

Meestal fotografeer ik de bruidsparen vooraf aan de bruiloft ook al een keer in een 'loveshoot' of 'engagement shoot'. Zo is het allemaal net wat meer ontspannen beginnen aan de reportage op jullie bruiloft. De kans is tenslotte groot dat jullie nog niet heel vaak voor de camera hebben gestaan, dus mijn taak is het onder andere om dat heel aangenaam en ontspannen voor jullie te laten verlopen.

Wil je meer informatie? Stuur me dan gerust via onderstaand formulier een bericht, of bel me meteen om een afspraak in te plannen en elkaar beter te leren kennen.

Andrea Labeur Fotografie is geopend op afspraak